Bilforsikring

/ /

Hos Silkeborg Motor Co. er stolte over at kunne tilbyde vores kunder en attraktiv bilforsikring med mange fordele. Vi tilbyder bilforsikring i alle aldersgrupper, og ekstra skarpe priser til dig over 25 år og med 3 års skadefri kørsel.

 

Den simple tarif gør, at vi kan tilbyde en særdeles konkurrencedygtig pris på vores bilforsikring. Specielt nye bilister kan spare mange penge på deres bilforsikring gennem AutoBranchen Danmark Forsikring.
Hvis uheldet skulle være ude, og du får brug for din bilforsikring, så er du rigtig godt stillet med AutoBranchen Danmark Forsikring. Du er nemlig sikker på, at få din bil repareret på et AutoBranchen Danmark-værksted. Det betyder, at reparationen bliver udført med den nyeste teknologi og af de bedste fagfolk.

Dine fordele

• Månedlig eller årlig betaling
• Attraktive priser
• Fri kilometer
• Gratis reparation af stenslag på forruden
• Ingen prisregulering ved skade
• Inkl. ekstraudstyr op til kr. 30.000
• Inkl. trækkrog

 

Se priser her:
 Mondux Abd A5 Brochure Premium Bilforsikring Jan18 2 (1)Mondux Abd A5 Brochure Premium Bilforsikring Jan18 3 (1)
                Under 25 år                                  Over 25 år

 

 

Læs alle betingelser for bilforsikringen her

 

 Garant _fonden

AutoBranchen Danmark tilbyder bilforsikringer til en attraktiv pris og på fordelagtige vilkår i samarbejde med Mondux - en del af Gjensidige.

Forsikringen er tegnet i Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, DK-2450 København SV. Dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA, der har hjemland i Norge. Gjensidige Forsikring har tilsluttet sig den danske garantiordning ”Garantifonden for skadesforsikringsselskaber”.
Garantifonden træder til, hvis du som privatforbruger har dine forsikringer i et konkursramt forsikringsselskab, og hvis du har selskabet som modpart i en forsikringssag. Det betyder, at hvis dit eget eller din modparts forsikringsselskab går konkurs, så er du sikret via garantifonden. Den sørger for, at du alligevel får udbetalt den erstatning, du er berettiget til.
http://www.skadesgarantifonden.dk/Sider/Forside.aspx

 

Overvejer du at sælge din bil?

//

Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 86 82 23 00. 

Kontakt os